Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü'de öğrencilere çevre bilinci önemi anlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü'de öğrencilere çevre bilinci önemi anlatıldı

Eğitim

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından düzenlenen programda öğrencilere geri dönüşümün önemi ve sıfır atık projesi hakkında bilgi verildi. Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli de katıldı.

Doğanın korunmasına önem veren ve bu doğrultuda projeleriyle takdir toplayan Karaköprü Belediyesi sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşümün önemiyle ilgili eğitimlerini sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından ev hanımları, kırsalda yaşayan kadınlar ve vatandaşlara eğitim verilirken, Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilere kağıt, plastik ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması ile ilgili eğitim verildi.

Programa geri dönüşüm ve sıfır atık projesini yakından takip eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli de katıldı.

Hanımefendi Baydilli, doğanın korunması ve gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için bu tür projelerin ve eğitimlerin artması ve farkındalık oluşturulması gerektiğini ifade ederek programa katılan öğrencilere ve programı gerçekleştiren Karaköprü Belediyesi Çevre Birimine teşekkür etti.

Programın ardından Hanımefendi Güler Baydilli , Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.