Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kapatılan okulun öğrencileri, il milli eğitim müdürlüğünde eylem yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kapatılan okulun öğrencileri, il milli eğitim müdürlüğünde eylem yaptı

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılan Özel Şanlı Bilim Teknik Okulu’nun öğrencileri mağduriyetlerini dile getirmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kapasına dayandı.

Özel Şanlı Bilim Teknik Okulu’nda eğitim gören yaklaşık 800 öğrenci, mağdur oldu. İddiaya göre, çok sayıda hayali öğrenci, velilerden haksız yere para alınması ve devleti 5 milyon lira dolandırıldığı gerekçesiyle kapatıldı. Bakanlık tarafından okulun kapatılmasının ardından ne yapacaklarını bilemeyen öğrenci ve veliler, yetkililerden yardım istedi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cuma gününe kadar tüm öğrencileri okullara dağıtacak.

Öğrencilerin 5 tercih yapabileceği öğrenildi. 10-11 ve 12.sınıflar Özel Erkan Okulu, Yediiklim Okulu ve Mahmut Kırcaali okullarına yerleştirilecek branşlarına göre. 9. sınıfların istediği devlet ve diğer teknik okullarında boş kontenjanlar tercihlerine göre istediği okula yerleştirileceği öğrenildi.(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.