Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İttihad-ul Ulema Batman'da yüz kişilik medrese açıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İttihad-ul Ulema Batman'da yüz kişilik medrese açıyor

Eğitim

Türkiye çapında faal olan ve binlerce öğrencinin eğitim gördüğü İttihad-ul Ulema'ya bağlı medreseler zincirine Batman'da bir yenisi daha ekleniyor.

Batman Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihad-ul Ulema) tarafından yapılan açıklamada, merkez Beşevler Batman Beşevler Mahallesi’nde yüz öğrenci kapasiteli medrese açılışı gerçekleştireceği belirtildi.

Açılışı yapılacak medresenin İttihad-ul Ulema’ya bağlı olarak yurt çapında faal olan ve binlerce öğrencinin eğitim gördüğü medreseler zincirine yeni bir halka olarak hizmet vereceği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “29 Ekim Pazar günü yapılacak açılışa Batman Merkezi başta olmak üzere Batman dışından da yüzlerce değerli medrese Seydaları, cami imamları ve bölgemizin önde gelen kanaat önderleri katılacaktır. Açılışta âlimlerimizin medreselerin önemi ve âlimlerin topluma karşı sorumlulukları konusunda istişare ve görüş alış verişinde bulunulacak ve bu konuda çeşitli konuşmalar yapılacaktır. Toplumların manevi kalkınmasında büyük etkileri olan medreselerin ihya olunmaları ve âlimlerin bu konudaki çalışmaları bölgemizin ve tüm toplumun yarınları için güzel bir başlangıç olduğu inancındayız.” denildi.

Açıklamanın sonunda, “Cenabı Allah, bu hayırlı hizmette say ve gayret gösteren Seydalarımızdan, âlimlerimizden ve tüm hayırseverlerden razı olsun. Bu vesileyle medresemizin açılışına tüm âlim ve medrese müderrislerimizi bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.