Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İntörn doktorlara sertifika verilecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İntörn doktorlara sertifika verilecek

Eğitim

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından intörn doktorlara yönelik "İş Güvenliği Eğitimi" düzenlendi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinin amfisinde intörn doktorlara “İş Güvenliği Eğitimi” düzenlendi. Beş gün sürecek olan eğitimin sonunda İntörn doktorlara sertifika verilecek.

5 gün sürecek olan ve toplamda 20 saat verilecek eğitim sonunda intörn doktorlara sertifika verilecek. Her branşta uzman kişilerce verilecek olan eğitimde, 19 konu ve 15 eğitimci 5 gün boyunca intörn doktorları bilgilendirecek.

İş Sağlığı Güvenliği Kanunu kapsamında verilen eğitimde genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, iş kazaları ve meslek hastalıkların sebepleri ve işyerlerindeki riskler, kaza, yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri, korunma ve tekniklerinin uygulanması, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı hakkında doktorlar bilgilendirildi.

Aynı zamanda yasal mevzuat ile ilgili bilgiler, işyerinde güvenli ortam ve sistemleri kurma, kişisel koruyucu alet kullanımı, ekranlı ekipmanlarla çalışma, uyarı işaretleri, kimyasal, fiziksel ve biyolojik maddelerle ortaya çıkan riskler, temizlik ve düzen gibi konular hususunda bilgiler verildi. (M. Zeki Aygur-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.