Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İki kurum arasında Protokol İmzalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İki kurum arasında Protokol İmzalandı

Eğitim

Harran Üniversitesi ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında üstün yetenekli öğrencilere yönelik etkinliklerini düzenlemesi için protokol imzalandı.

 
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan arasında imzalanan protokol ile Şanlıurfa Bilim Ve Sanat Merkezi başta olmak üzere ilk ve orta öğretim düzeyindeki üstün yetenekli öğrencilerin Harran Üniversitesi birimleri ile birlikte etkinliklerini düzenlemesi, atölye çalışmalarını yapması hedefleniyor. 
Eğitim konusunda Üniversite ve Milli Eğitimin birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, kurumların bilgi birikimleri sayesinde, potansiyeli yüksek, kendine güvenen gençlerimizin, bilimsel ve teknik anlamda ülkeye çok faydalı nesiller olabileceklerini belirtti.
Harran Üniversitesi ile iş birliğinin önemine değinen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Rektör Çelik’e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.