Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvanlı öğrencilere saç bakım hizmeti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvanlı öğrencilere saç bakım hizmeti

Eğitim

Kırsal mahalle okullarında eğitim gören kız öğrencilerin saç bakımlarını üstlenen Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi, çalışmalarına devam ediyor.

Biçki dikiş, el sanatları, bilgisayar ve teknoloji, okuma yazma ve kuaförlük kurslarının verildiği Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi eğitmen ve kursiyerlerinin bu haftaki durağı Hilvan’ın kırsal Kavalık Mahallesi oldu.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan İbrahim Halil Yıldırım’ın isminin verildiği Kavalık İmam Hatip Kız Ortaokulu’ndaki kız öğrencilerle bir araya gelen kuaför kursiyerleri, kız öğrencilerin saç bakımını yaptıktan sonra, evde tek başına saç bakımı nasıl yapılır bilgisini paylaştılar.

Yaklaşık 80 kız öğrenciye yapılan saç bakımının ardından, okul idarecileri ve kız öğrenciler, yaptıkları sosyal hizmetten dolayı Hilvan Belediyesi’ne teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.