Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-5184f36d.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Hilvanlı miniklere Dost Eli VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvanlı miniklere Dost Eli VİDEO

Eğitim

Hilvan kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesinin ortak girişimleri sonucu Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Hilvan 75. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu ile bazı köy okullarında eğitim gören yardıma muhtaç 300 öğrenciye kırtasiye ve giyimden oluşan yardım paketi dağıtıldı.

75. Yıl Okulu bahçesine kurulan standındaki yardımlar Dost Eli yardım, Eğitim ve Kültür Derneği görevlileri, belediye personeli ve öğretmenler nezaretinde dağıtıldı. 300 öğrencinin yararlandırıldığını ifade eden Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tütek, bu tür yardımlaşma organizasyonlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Kaymakamlık ve Belediyenin girişimleriyle Hilvan'daki muhtaç öğrencilerin yardımına koşan Dost Eli Yardımlaşma Derneğinin yardım paketi dağıtımında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

"Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği İstanbul'dan buralara kadar gelerek 300 öğrencimize yardım getirdiler. Dernek başkanı ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

 

Bayık daha sonra öğrencilere seslenerek " Geleceğimiz sizlersiniz, içinizde geleceğin belediye başkanları, mühendisleri, öğretmenleri sizler olacaksınız. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Hepinize Başarılar diliyorum" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.