Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HİLVAN BELEDİYESİNDEN YOL ÇALIŞMASI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HİLVAN BELEDİYESİNDEN YOL ÇALIŞMASI

Eğitim

Hilvan belediyesi onarım amaçlı olarak cadde ve sokak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kullanım ve hava şartlarına göre deforme olan, çöken çeşitli caddelerde çalışma yapan Hilvan belediyesi Bağlar mahallesinde Şeyh İsa Caddesi üzerinde çalışmalarına devam etti.

 

Üzerinde meydana gelen deforme nedeniyle yer yer çöken ve araç geçişlerini engelleyen 1,5 kilometrelik cadde üzerinde asfalt çalışmaları yapıldı.

 

Yoğun bir nüfusa sahip olan Bağlar mahallesinde bulunan Şeyh İsa Caddesi mahallenin en işlek ve araç geçişlerini sağlayan cadde olma özelliğine sahip. Konuyla ilgili açıklama yapan ve çalışmaları yerinde izleyen Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık " İlçemiz giderek genişleyen bir konuma sahip. Bununla beraber yaya ve araç geçişlerini sağlayan cadde ve sokaklar zaman ve mevsim şartlarına göre zaman zaman bakıma ihtiyaç duymaktadır. Bu durumda insanlarımızın ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklarda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki günler içerisinde ekiplerimizce tespit edilen ve hasar gören yerler belediyemize ait ekipman ve imkanlarla onarılacaktır" dedi.(Metin DOGRUYOL)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.