Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hem karne hem tablet aldılar VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hem karne hem tablet aldılar VİDEO

Eğitim



Karaköprü İlçesi Karne dağıtım töreni Karaköprü İlçesi Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarmış ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ALAY’ın katılımıyla Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi’nde karne ve tablet dağıtım töreni yapıldı.
Karaköprü ilçesinin ve Şanlıurfa ilinin eğitimdeki modern yüzü Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi gerek fiziki donanımı gerekse teknolojik imkanları ile okulu görenleri büyülerken bugün bir çok özel okulda olmayan geniş kapsamlı kütüphanesi, spor kompleksi, fitness salonu, fen , Müzik, yabancı dil ve bilgisayar laboratuvarları gibi geniş imkanlarını Şanlıurfa öğrencilerine sunmaktadır.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca faaliyetlerinden dolayı bir çok öğrenciye kitap okuma alışkanlığını zenginleştirmek için kitap hediye edildi. Okul Müdürü Ümit Yaşar Ayşegül Kaman Anadolu Lisesinin Şanlıurfa’nın Eğitim ve Öğretimine katkısının çok fazla olacağına inandığını belirterek bu zengin imkânların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.