Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE TOPLANTI ODASI AÇILDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE TOPLANTI ODASI AÇILDI

Eğitim

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Öğretim üyelerine bir oda tahsis edildi.



Harran Üniversitesi Öğretim üyelerinin daha iyi şartlarda bilgi alışverişinde bulunabileceği, boş zamanlarında dinlenebilmeleri için fakülte içerisinde tam donanımlı bir oda tahsis edildi.
Açılışa Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın ve bölüm öğretim üyeleri katıldı.
Toplantı odasının açılışını yapan Rektör Taşaltın; “İnşaat bölümünde yeni bir toplantı odası açtık. Öğretim üyelerimiz burada bölümün problemlerini tartışmak için toplantılar yapacaklar. Bizim buraya gelme amacımızda buradaki problemleri dinlemek, ortak laboratuvarlar açmak, ortak dersler açmak. Üniversitemizdeki birimlerimizi gezerek, toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.
Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Sarıışık ise yaptığı açıklamada; “Burada sektörel toplantılar yapmamız gerekecek. Fakülte bünyemizde belki bölüm olarak bu tür bir salonumuz olmadığı için bu eksikliğimizi gidermiş olduk. Artık öğretim elemanlarımız la hem de İnşaat Mühendisliği olarak inşaat sektöründeki iş adamlarıyla bir araya gelip Şanlıurfa’nın sorunlarını konuşup tartışabileceğimiz bir ortam oluşturduk” diye konuştu.
Yapılan oda ile ilgili Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Paki Turgut’ta şunları söyledi;
“Bazı bilimsel toplantılarımızı burada gerçekleştireceğiz. Güzel bir ortam oluşturulmuş bizde hem burada çayımızı içeceğiz hem de gelişmeleri takip edeceğiz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.