Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran İİBF'ye yeni dekan atandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran İİBF'ye yeni dekan atandı

Eğitim

Kısa bir süre önce Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığından istifa ederek görevi bırakan Prof. Dr. Nedim Bayuk'un yerine jet atama ile yeni isim atandı.

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Abdullah Çelik'in atandı. Yeni Dekanın atanması ile ilgili üniversiteden herhangi bir açıklama yapılmazken, Kurumun resmi web sayfasında dekan olarak Prof. Dr. Abdullah Çelik'in yer aldığı görüldü. 

Abdullah Çelik kimdir?

Akademik kariyerine 1996 yılında Harran Üniversitesi'nde başlayan doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimlerinde yapan ve profesörlük unvanını da Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde alan başarılı akademisyen Prof. Dr. Çelik alınan son karar ile İİBF'de dekanlık görevine atandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.