Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Belediyesi Öğrencilere Rehberlik Ediyor VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediyesi Öğrencilere Rehberlik Ediyor VİDEO

Eğitim

Haliliye Belediyesi 2014-2015 Akademik Yılında Harran Üniversitesi'ne kayıt yaptıracak olan yeni öğrenciler için karşılama standı kurdu.

 Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve GAP Havaalanı'nda kurulan her iki stantta öğrencilere kente ulaşmaları konusunda rehberlik hizmeti veriliyor. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un talimatı ile kurulan stant kayıt döneminin son günü olan 5 Eylül 2014 tarihine kadar hizmet verecek.

Bu yıl kente, Harran Üniversitesi'ne kayıt nedeniyle 4 bin 962 yeni öğrencinin gelmesi beklenirken, öğrencilerin yaşadığı en büyük sorunlar arasında kente yabancı olmaları yer alıyor. Bu soruna çözüm bulmak amacıyla oluşturulan rehberlik standı; öğrencilerin ulaşması gereken mekânlar ve güzergâhları hakkında bilgiler verirken, üniversitenin yerleşkelerine ulaşabilmek adına ücretsiz servisler sağlıyor, Şanlıurfa'da yeni bir hayata adım atacak öğrencilere kentin tanıtımını da yaparak rehberlik ediyor.

"Gençler Haliliye Sizin Eviniz" sloganı ile hizmet veren Üniversite Öğrencileri Kayıt Danışma, Rehberlik Merkezi Stant görevlisi Haliliye Belediyesi'nin kurmuş olduğu stant hakkında: "İlimize gelen öğrencilerin yabancılık çekmemesi için hizmet veriyoruz." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.