Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gıda İmalatçılarından Fakıbaba'ya Teşekkür
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gıda İmalatçılarından Fakıbaba'ya Teşekkür

Eğitim

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatif Başkanı Kureyş Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gıda İmalatçıları Sitesi’nin kurulmasında fikir öncülüğü yapan ve esnafa büyük destek sağlayan Belediye Başkanı Fakıbaba’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Gıda İmalatçıları, Fakıbaba’ya bir de şükran plaketi takdim etti.

Gıda İmalatçıları Kooperatif Başkanı Kureyş Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Fakıbaba, bu tür projelerde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

GIDA İMALATÇILARI SİTESİ

Şanlıurfa’da merdiven altı üretimin önlenmesi ve gıda üretiminin hijyen şartlarda gerçekleştirilmesi amacıyla yapımına başlanılan Gıda İmalatçıları Sitesinin 1. etap çalışmaları tamamlandı.

Yolları yapılan, elektrik ve su tesisatları çekilen sitede mülkiyet sorunlarının da ortadan kaldırılması esnafın yüzünü güldürdü. Şuana kadar 19 fabrikanın inşaat çalışmaları ve makine montajları tamamlanırken birçok fabrika üretime hazır hale getirildi.

Gıda İmalatçıları Sitesi tamamlandığında 130 gıda imalathanesi faaliyete girmiş olacak.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.