Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GAP Havalimanına 600 Fidan
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GAP Havalimanına 600 Fidan

Eğitim


 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan GAP Havalimanında bulunan Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü bahçesine fidan dikti.

 

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Şanlıurfa GAP havalimanına 600 fidan dikti.

 

Şanlıurfa GAP Havaalanında gerçekleşen fidan dikimine, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve havalimanında görev yapan polisler katıldı. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar birlikte fidan dikip diktikleri fidanlara su verdiler.

 

Fidan dikimi yapan Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa’da yeşil alanların artması için herkesin yeşile özen göstermesi ve fidan dikmesi gerektiğini belirterek, “Bugün bu güzel günde hepimizin dikili ağacı olacak. Böylesine güzel bir günü yaşatmaya vesile olan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlü Sabri Durmuşlar ise, fidan dikmenin erozyonu önleyici bir etken olduğunu söyledi. Durmuşlar, “Rüzgâr, gürültü ve toz etkilerini azaltması, havayı temizleyerek sağlığa katkı sağlaması ve sayılamayacak birçok faydası olan ağaçlandırma faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.