Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fırıncılar Bayramlaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fırıncılar Bayramlaştı

Eğitim

 

Şanlıurfalı Fırıncılar, Şanlıurfa Fırıncılar Odası öncülüğünde, fırıncılar odası mekanında bayram dolayısı ile bir araya gelerek bayramlaştılar.

Şanlıurfalı fırıncılar Bayramın 3. Günü 18 Kasım 2010’da (Bugün) Şanlıurfa Fırıncılar Odasında 13:00 ile 15: Saatleri arasında bir araya gelerek bayramlaştılar.

Bayramlaşma ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “biz yönetimdeki arkadaşlarla bütün fırınları dolaşarakta esnaf arkadaşlarımızla bayramlaşabilirdik. Ama sadece biz ve gitmiş olduğumuz iş yerlerindeki kişiler bayramlaşırdık. Bu bayramlaşmayı oda’da yapmamızdan kastımız sadece biz ve esnafımız değil; esnaf arkadaşlarımızda kendi aralarında bayramlaşsın. Birlik ve kaynaşma olsun istedik.” dedi.

Bayramın önemine de değinen Karaatlı; “Bugünlerin manevi hazzından istifade etmeliyiz. birbirimize her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşma olgunluğunu göstermeliyiz. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı ve paylaşmayı ilke edinmeliyiz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.