Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba,"Tarihi Urfa Sokaklarına Hayranım"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba,"Tarihi Urfa Sokaklarına Hayranım"

Eğitim

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Ahmet Al ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte sabah saatlerinde Kendirci Mahallesi’ni gezdi.

“Tarihi Urfa Sokakları”yla ünlü Kendirci Mahallesi’ni Mahalle Muhtarı Ramazan Tumbul’un eşliğinde gezen Başkan Fakıbaba, tarihi urfa sokaklarına duyduğu hayranlığı ifade etti.

Tarihi mimarisiyle kent turizmi için büyük önem taşıyan yapıların ve sokakların yer aldığı Eski Urfa’nın korunmasına yönelik bir dizi hizmetler yürüttüklerini hatırlatan Başkan Fakıbaba’nın gezi boyunca sokaklara duyduğu hayranlığı gizleyemedi gözlendi.

Kendirci Mahallesi’nde sokak aralarında bir süre gezinti yapan ve burada yürütülen çalışmaları denetleyen Başkan Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Tarihi Hanlar Bölgesi’ndeki esnafı ve vatandaşları dinlediler.

Attar Pazarı, Kunduracılar Çarşısı v.b yerleri bir bir dolaşan Fakıbaba ve beraberindekiler burada esnafın ve vatandaşların dilek ve temennilerini dinlediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.