Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba, TMMOB Şanlıurfa Temsilciliğiyle Buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba, TMMOB Şanlıurfa Temsilciliğiyle Buluştu

Eğitim

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Başkan Yardımcıları STK ziyaretleri kapsamında TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Abdulkadir Güllüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluştu.
Özel bir konukevi’nde verilen akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Fakıbaba ile TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Abdulkadir Güllüoğlu yapılaşma ve imar konularında fikir alışverişinde bulundular. Şanlıurfa Belediyesi’nin 2011’de yapacağı hizmetlerinde ele alındığı toplantıda projeler hakkında mimarların görüşleri alındı.
Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Habib Arslan, M.Fevzi Yücetepe, Mahmut Kırıkçı ve M.Emin İzol, İnşaat Mühendisi Hüseyin Alagöz ve Proje Koordinatörü Said Gülüoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmeye TMMOB Şanlıurfa Temsilciliğinden Abdulkadir Güllüoğlu’nun yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Abidin Aba, Nihat Güllü ve Mehmet Paydaş katıldı.
Toplantının oldukça faydalı geçtiğini ifade eden TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Abdulkadir Güllüoğlu, “TMMOB Şanlıurfa Temsilciliği olarak çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarla belirli aralıklarla bu tür toplantıları yapıyoruz. Belediye Başkanımız Fakıbaba ve yardımcılarının katıldığı bu toplantıda imar ve yapılaşma sorunları ele alındı. Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.