Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba Puşi Taktı, Halay Çekti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Puşi Taktı, Halay Çekti

Eğitim

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Mahalle Gezileri” kapsamında gerçekleştirilen Muradiye Mahalle Gezisi’nde bir düğün evine konuk oldu.

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak’ın ısrarı üzerine düğün sahipleriyle birlikte halay çeken Belediye Başkanı Fakıbaba, 7 yıllık hizmet sürecinde ilk kez bir halayda görüntülendi.

Elindeki beyaz mendil ile halay başına geçen Belediye Başkanı Fakıbaba, daha sonra düğün sahipleriyle bir süre sohbet etti.

Muradiye Mahalle Muhtarı Mehmet Alak’ın başına taktığı puşi ile mahalle gezisini sürdüren Belediye Başkanı Fakıbaba, Muradiye Mahallesi sakinlerinin dilek ve temennilerini dinledi.

Yaklaşık 3 saat süren gezi boyunca bölgede yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba, mahallede yaşanan mevcut sorunların çözümü konusunda belediye birim amirlerine gerekli talimatları verdi.

Muradiye Mahalle gezisi 2004’den bu yana Belediye Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ilk kez halay çektiği ve puşi taktığı görüntülerin ardından sona erdi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.