Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünden Rehberlik öğretmenlerine seminer
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünden Rehberlik öğretmenlerine seminer

Eğitim

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Elazığ Belediye Başkanlığının ortak organizesiyle, Rehberlik öğretmenlerine yönelik farkındalık ve bilgilendirme eğitimleri verildi.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi Ruh Sağlığı Programları Birimi ve Elazığ Belediye Başkanlığı tarafından ortak organize edilen Rehberlik öğretmenlerine yönelik farkındalık ve bilgilendirme eğitimleri , Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Rehberlik öğretmenlerine yönelik düzenlenen farkındalık ve bilgilendirme eğitimlerinde; Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Otizm Spektrum Bozukluğu ve İntiharı Önleme konuları ele alındı. Eğitimlere konuşmacı olarak Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde görevli Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Bedia İnce Taşdelen ve Çocuk ile Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Canem Kavurma katıldı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.