Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
DİKKAT! su faturasu öderken dolandırılabilirsiniz!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DİKKAT! su faturasu öderken dolandırılabilirsiniz!

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi, Direkli, Devteşti, Osmanlı ve Muradiye gibi kenar mahallerde son günlerde ortaya çıkan “Sahte Tahsildarlara” karşın mükelleflerini uyardı.

Kendisini “Şanlıurfa Belediyesi Personeli” olarak tanıtan ve “Sahte Kimlik” ile makbuz karşılığında su parası tahsil eden şahıslarla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin İzol, mükellefleri “Dolandırıcılık” konusunda uyardı.

Belediyeye ait merkez ve tahsilât büroları haricinde başka şahıs ya da kuruluşlara su parası, Emlak Vergisi ve ÇTV gibi ödemeler yapılmamasına dikkat çeken Başkan Yardımcısı İzol, “Son günlerde vatandaşlarımızdan aldığımız duyumlar neticesinde bazı özel şahısların sahte kimlik ile su bedeli tahsilâtı yaptığı, bu yüzden halkımızı mağdur ettikleri izlenmiştir. Hemşerilerimizin su paralarını yatırırken bizzat Belediyemiz tahsilât gişelerini tercih etmeleri gerekmektedir. Hemşerilerimizin bu tür istismarcılara kanmamalarını ve su bedellerini belediyemize ait tahsilât bürolarına yatırmaları gerektiğini belirtiyoruz” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.