Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dar Yol Nihayet Genişletildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dar Yol Nihayet Genişletildi

Eğitim

 

 

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi önündeki sorunlu olan ve çok dar olan yol nihayet genişletildi.

 

Bu yol uzun zamandan beri çok dar olduğundan trafik sorunlarını da beraberinde getiriyordu. Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’nın da talimatları sonucunda genişletilen yol öğrencilerin ve çevre sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Fakıbaba konuşmasında: “Yolun alt yapısını bitirdik. Şimdi ise hedefimiz bu yolun üst yapısını bir an evvel bitirmek. Kısmetse 2011 yılı içersinde Urfa’da ki bu tür yolların hepsini rahat bir şekilde ulaşıma kazandırmaktır.” dedi.

 

Sabahın erken saatlerinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi çevresindeki arazileri görmeye ve yapacağı projeler için mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunmaya gelen Belediye Başkanı Ahmet Eşref FAKIBABA bunun yanı sıra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi’nden gelen öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrenciler Eğitim sorunlarını dile getirirken mahalle sakinleri ise alt yapı ve üst yapı gibi sorunları dile getirdiler. Fikirleri ve sorunları dinleyen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba en kısa zamanda sorunların halledileceğini belirtti.

 

Haber: Ramazan İmre/ www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.