Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Caddesi Yenileniyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Caddesi Yenileniyor

Eğitim

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi İlçede bulunan büyük caddelerinden biri olan Ceylanpınar caddesinde yenilem çalışmaları başlattı.

1 800 metre uzunluğunda olan cadde asfalt yerine kilitli parke taşı ile döşeniyor.

 
İlçenin dört büyük ana caddesinden, Derik Caddesi, Eski Urfa, Karacadağ ve Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Vatan Caddelerinin kilitli parke taşı ile döşenmesinin ardından Viranşehir Belediyesi ilçede 4. büyük caddesi olan Ceylanpınar caddesine de kilitli parke taşı döşemeye başladı. Caddeye yarım asırlık altyapıyı yenileyen Belediyemiz, Caddeye kilitli parke taşı döşemeye başladı. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, bu hafta kilitli parke taşı döşme çalışmalarının cadde de biteceğini söyledi.


Burun : Büyük Caddeleirmizde asfalt yerine kilitli parke taşı ile döşemeye karar verdik. İlçemiz merkezinde bulunan büyük caddelerimiz olan Derik, Eski Urfa, Karacadağ ve yine Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Vatan Caddesini kilitli parke taşı ile döşedik. Şuan Çalışmalarımız Ceylanpınar caddesinde sürüyor. Bu Caddemiz ilçe merkezine giriş caddesidir. ilçemizin büyük caddelerinin başında geliyor. önce altyapısını değiştirdik. 50 yıllık bir astyapısı vardı. 1000´lik borular döşedik.


Buradaki esnaflarımız çalışmalarımız nedeni ile biraz sıkıntı çekiyor. fakat çalışmalarımız bitince caddemiz modern bir
görünüme kavuşacak ve çalışmalarımız bu hafta bitecek dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.