Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınar Belediyesinden toplu iş sözleşmesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar Belediyesinden toplu iş sözleşmesi

Eğitim

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında ilk kez 30 memuru kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.
Ceylanpınar Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında yapılan Toplu İş Sözleşme görüşmelerinin ardından Belediye Başkanlığı makamında, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, Tüm Bel-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Nureddin Çetin, Tüm-Bel-Sen İlçe temsilciliği ve belediye çalışanlarının katılımıyla imza töreni düzenlendi. İlk olması nedeniyle Toplu İş Sözleşmesi'nin ayrıca bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Tüm Bel-Sen Urfa Şube Başkanı Nureddin Çetin, Ceylanpınar Belediye Başkanı'na emek ve emekçiden yana duyarlılığından dolayı teşekkür etti. "Sendikasız demokrasi, Toplu sözleşmesiz de bir sendika olamaz" diyen Çetin, "Daha önceki belediye yönetimleri döneminde maaşlarını bile alamayan çalışanlar bugün birçok demokratik kazanımla birlikte Toplu İş Sözleşmesi imzalıyor" dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan ise "Toplu iş sözleşmesi, emekçilerin yıllar boyunca ağır bedeller ödeyerek elde ettiği demokratik bir haktır. Buna sadece ücret artışı ve elde edilmiş haklar olarak bakmamak gerekir" diye konuştu.

Sözleşmede, yapılan ücret artışıyla birlikte, eşine şiddet uygulayan memurlarının sosyal haklarının yarısının kesilerek eşlerine verileceği, yılbaşı ve bayramlarda 200'er TL'lik ekstradan ücret verileceği belirtildi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.