Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BÜ Öğrencilerine 'Akademik ve Mesleki Gelişim' paneli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BÜ Öğrencilerine 'Akademik ve Mesleki Gelişim' paneli

Eğitim

Bingöl Üniversitesi Sosyoloji Kulübü tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda, Akademik ve Mesleki Gelişim Paneli düzenlendi.

Bingöl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ve Sosyoloji Bölümü öğretim elemanları ile Sosyoloji ve Felsefe Bölümü öğrencilerinin katıldığı panelde, mezun olduktan sonra iş olanakları, çalışma şartları ve mesleki sorunları masaya yatırıldı.

Sosyoloji bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. M. Cengiz Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Maide Gök’ün konuşmacı olarak katıldığı panelde, sosyoloji ve felsefe bölümü öğrencilerinin akademik-mesleki gelişimlerine yönelik konuların üzerinde durulurken, öğrencilerin öğrenim sürecinde veya ilgili bölümlerden mezun olduktan sonra iş olanakları, çalışma şartları ve mesleki sorunları ele alındı.

Yüksek lisans ve doktora, Erasmus, Farabi, Mevlana programları, aile danışmanlığı, dershanecilik, KPSS, ALES, YDS sınavları ve ÖYP ile YLSY gibi programlar hakkında bilgi verilerek, öğrencilerin bu konular hakkındaki sorularına cevap verildi.

Panel konuşmalarında, mesleki gelişimin fırsatlarına dikkat çeken öğretim elemanları, planlı ve hedefli çalışmanın, mesleğin inşasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, mesleki konularda çözüm önerilerinde bulundular. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.