Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bitlis'te öğrencilere 200 bisiklet dağıtıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bitlis'te öğrencilere 200 bisiklet dağıtıldı

Eğitim

Bitlis'te Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttükleri 'Hareketli Yaşam Projesi' kapsamında öğrencilere 200 bisiklet dağıtıldı.

Bitlis Sağlık Müdürü Erkan Akgündüz ile İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’ın katıldığı bir program ile ilk etapta 45 bisiklet öğrencilere teslim edildi. Ziya Eren Spor Lisesi’nde düzenlenen programda gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Erkan Akgündüz, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü hareketli yaşam projesi kapsamında toplamda 200 adet bisiklet dağıtılacağını söyledi.

Akagündüz, “Sağlıklı bir toplum için hareketli yaşam adına, bisikletlerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüze bugün teslim ediyoruz. Hayırlı olsun.”dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü ise öğrencilerin önce beyinleri, ruhları ve bedenlerini şekillendirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Hareketli yaşam projesi kapsamında 1 milyon bisiklet sloganıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanları arasında düzenlenen protokol gereği bugün İl Sağlık Müdürümüz Erkan Akgündüz ile birlikte okullarımızın spor etkinliklerinde kullanılmak üzere 45 adet bisikleti teslim aldık. Önümüzdeki ay da 145 bisikleti teslim alacağız. Sağlık Bakanlığına bu ince, nazik ve zarif davranışlarından dolayı şahsım ve bakanlığım adına teşekkür ediyorum. Bitlis’te bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen İl Sağlık Müdürlüğü personellerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bu bisikletler okullarımızda demirbaş olarak kalacağı için, birçok öğrencimiz istifade edecektir. Dereceye giren öğrenciler olursa, bundan sonra bizler de o öğrencilerimize ya bisiklet, ya da kitap hediye edeceğiz. Ta ki beyinlerini, ruhlarını ve bedenlerini şekillendirinceye kadar.” ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından İl Müdürleri bisikletleri öğrencilere teslim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.