Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecikte İncelemelerde bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecikte İncelemelerde bulundu

Eğitim


Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'ın doğum günü 4 Nisan öncesi Vali Nuri Okutan, İl Jandarma Komutanı Albay Şükrü Cumhur ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ile birlikte Halfeti ve Birecik ilçesinde incelemelerde bulundu. Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, Halfeti Kaymakamı Hüseyin Avcı, Suruç Kaymakamı Mehmet Sinan Yıldız'ın da katıldıkları incelemelerde, Vali Nuri Okutan, bölgeyi gezerek köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet edip, beklenti ve taleplerini dinlediler.
Bölge ile ilgili olarak İlçe Kaymakamlarından bilgi alan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, ziyaretlerini sık sık tekrarlayacaklarını ifade ettiler.
Bu arada, terör örgütü PKK'nın elebaşısı olan Abdullah Öcalan'ın doğum günü olan 4 Nisan kutlamaları sırasında her yıl Halfeti ilçesinde olaylar çıkıyordu. Vali ve beraberindeki heyetin 4 Nisan öncesi bölgede güvenlik önlemlerin alınması hususunda böyle bir ziyarette bulundukları ileri sürüldü.

İHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.