Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Belediyeden personele gıda yardımı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Belediyeden personele gıda yardımı

Eğitim

 Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Hizmet Alımı” yoluyla görevlendirilen toplam 600 personele, Şanlıurfa Belediyesi ve Güneş Albayrak Turizm San. Tic. A.Ş tarafından gıda paketti dağıtıldı.

Akçakale Yolu’ndaki Albayrak Temizlik İşleri Şantiyesi’nde gerçekleştirilen dağıtım törenine, Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş ve Güneş Albayrak Turizm San. Tic. A.Ş yetkilisi İsmail güven ile çok sayıda temizlik personeli katıldı.

Temizlik personellerine kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu işçilerle bir aile olduklarını, bayram öncesinde onlara katkıda bulunmak amacıyla gıda dağıtımını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.