Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da lise öğretmenlerinden aşura programı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da lise öğretmenlerinden aşura programı

Eğitim

​Batman'da Yahya Kemal Bayatlı Lisesi öğretmenleri tarafından aşura programı düzenlendi.

Batman Yahya Kemal Beyatlı Lisesi öğretmenleri tarafından okul idaresi ve öğrenci velilerine yönelik aşura programı düzenlendi.

Programa Milli Eğitim Şube Müdürleri İshak Büyükkaya ile Akın Arı, Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Yahya Kemal Bayatlı Lisesi idarecileri, öğretmenleri, öğrenci velileri katıldı.

Program hakkında konuşan Yahya Kemal Bayatlı Lisesi öğretmenlerinden M. Nuri Çelik, “10 Muharrem aşure günü nedeniyle Yahya Kemal Bayatlı Anadolu Lisesi öğretmelerimiz, velilerimiz ve yakınımızda bulunan cami cemaati için bir program düzenledik. Programımızın amacı Hz. Hüseyin ve 72 yarenini yâd etmekti. Bu programın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Düzenlenen programı çok beğendiklerini söyleyen öğrenci velileri ise, “Yahya Kemal Bayatlı Lisemizde güzel ve büyük değişiklikler olmuş. Kutlu bir gün olan aşure nedeniyle tertipledikleri anlamlı program için okul yönetimine teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri programların devamını diliyoruz.” şeklinde konuştular.

Programda katılımcılara aşure yemeği dağıtıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.