Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ-video
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ-video

Eğitim

Karaköprü Belediyesi, ilçede eğitim gören SBS (Seviye Belirleme Sınavı) sınavında başarı göstererek Fen Liselerini kazanan öğrencileri ödüllendirdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törene Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve öğrenciler ile velileri katıldı. SBS sınavında başarılı olan 41 öğrenciye Karaköprü Belediyesi tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “BEN BİR EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYÜM”


Törende bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Ben bir eğitim gönüllüsüyüm mümkün mertebe eğitime katkı veriyorum, göreve geldiğimden itibaren 32 adet kamu okulunun gerçekleşmesini sağladık, Biz belediye başkanlığı olarak çok güzel hizmetler yapabiliriz ama bunları korumakta eğitimli bir toplumla mümkündür bunları iyi değerlendirmek eğitimli bir toplumla mümkündür, bizlerde zamanında almış olduğumuz eğitimi aldık ama okumanın yaşı yoktur bence sürekli okumak lazım, bizlerde Karaköprü Belediye Başkanlığı olarak bu pırıl pırıl öğrencilerimize onlara bir nebzede olsa motivasyon amaçlı ödüllendirmek istedik. Ben öncelikle değerli velileri tebrik ediyorum, her önemli başarı aileden geçer, eğitim aileden başlıyor, sizleri ve çocuklarınızı tekrardan kutluyorum” dedi. Daha sonra Başkan Çiftçi, Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri başarılı öğrencilere ödüllerini verdiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.