Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Azadiye Park Açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Azadiye Park Açılıyor

Eğitim

Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin M.Akif Ersoy Mahallesinin Suriye sınırında yapımını bitirdiği Özgürlük (Azadî) Parkı’nı büyük bir organizasyonla hizmete açıyor.

7 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak açılış etkinliğinde Ünlü Sanatçılar DİYAR, Zelal Gökçe ve Ribab Grubu’nın yanı sıra yerel sanatçılarda sahne alacak.

Yeni park ve Suriye sınırı arasındaki alanda yapılacak olan etkinliğe çevre il ve ilçelerden gelecek kalabalık davetli grubuyla birlikte on binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Program Saat 14.00’da yapılacak açılış töreni ve kurdele kesiminden sonra konuşmalarla devam edecek. Konuşmaların ardından yerel müzik grupları sahne alacak. 16.00’da sahneye çıkacak olan Sanatçı Zelal Gökçe’nin konserinden sonra, ünlü sanatçı Diyar 17.00’da sahneye çıkacak ve konser akşam saatlerine kadar devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.