Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Arapça Kursu Kayıtları Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Arapça Kursu Kayıtları Başladı

Eğitim

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdülüğü bünyesinde bulunan Bahçelievler Gençlik Merkezinde Arapça kursu açıyor.

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak adına gençlik faaliyetleri organize eden Bahçelievler Gençlik Merkezi bu doğrultuda Arapça kursu açıyor. Arapça kursunu aslen Ürdünlü olan Harran Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Huzeyfe El Hatip verecek. Kayıtları başlayan Arapça kursuna gençlerin ilgisi yoğun.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız “Arapça kursunun başta ilahiyat öğrencileri ve imam hatip lise öğrencilerine faydalı olacağını düşünüyorum. İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezlerimiz olarak imkanlarımız dahilinde gençlerimizin hizmetindeyiz. Çalışmalarımızda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen valimiz Sayın Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyorum” dedi.

Bahçelievler Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil Alp ise “her zaman belirttiğim gibi gençlik merkezimizde gençlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda gençlerimizin de yoğun talebi üzerine Arapça kursunu açıyoruz. Kurs kayıtlarımız için tüm gençlerimizi gençlik merkezine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.