Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ana sınıfı çocuklarına oyuncuk verdiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ana sınıfı çocuklarına oyuncuk verdiler

Eğitim

 

Şanlıurfa Devteşti Mahallesinde bulunan Şanlıurfa İlköğretim Okulu ana sınıfı çocuklarına Bireysel ve Toplumsal Gelişim Derneği tarafından oyuncak dağıtıldı.

Şanlıurfa İlköğretim Okulunda bulunan 5 Anasınıfı ve bu sınıflarda okuyan 289 öğrenciye okulda oynamak için oyuncak dağıtıldı. Oyuncakları alan çocuklar sevinçle oynamaya başladılar.

Çocukları sevindiren oyuncak dağıtımı ile ilgili olarak Bireysel ve Toplumsal Gelişim Dernek Başkanı Tuba Pişkin İnan; “Şükriye İnan, Fahriye Aslankol, Seval Yazgı ve Gülseren Kaplan ile birlikte Çocuklara oyuncak temin etmek için Torutoys’dan talepte bulunduk. Sağolsun İbrahim Toru 289 çocuğa yetecek kadar oyuncak bağışladı. Biz de oyuncak sıkıntısı çeken Şanlıurfa İlköğretim Okulu öğrencilerine oyuncak dağıttık. Bundan dolayı Başta Toru Toys firması olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz çocukları sevindirmek hepimizin görevi” dedi.

Oyuncakları alan çocuklar sevinçleri gözlerinde okunuyordu. Çeşitli oyuncakları kucağına alan çocuklar doyasıya eğlendiler.

www.balikligol.com

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.