Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akıl ve Zeka Oyunları İl Finali Karaköprü’de Yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akıl ve Zeka Oyunları İl Finali Karaköprü’de Yapıldı

Eğitim

Milli eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu ortaklığında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Şanlıurfa Finalleri Karaköprü Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.  

 Şanlıurfa’da ilkokul ve ortaokul kategorilerinden ilçe birincisi olan toplam 60 öğrenci musabakalara katıldı. Urfa finali, ilkokul kategorisinde Mangala, Equilibrio, Pentago ve Q-Bitz olmak üzere 4 oyun; ortaokul kategorisinde ise Reversi, Mangala, Pentago, Kulami olmak üzere 4 oyun icra edildi.
Program açılışında, Akıl ve Zeka Oyunları İl Koordinatörü Hamza IŞIK’ ın konuşmasının ardından öğrencilere seslenen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet DEMİR, "27 Şubat gecesi İdlib'de kaybettiğimiz şehitlerimizden dolayı bir tarafımız hüzünlü ve buruk bir şekilde bugün buradayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.
Demir yaptığı açıklamada; “Bakanımızın talimatıyla organize edilen bu etkinlikte bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bakanlığımız çağın gerekleri kapsamında sizlerin hem ders başarısını hem de güzel vakit geçirme durumunuzu geliştirmek adına bu organizasyonda bir aradayız. Sizler geleceğimizin teminatı yarınlarımızın ışıklarısınız. Gözlerinizde gördüğüm ışık yarına dair umutlarımı yeşertiyor ve daha güzel bir ülke için ümit var oluyorum. Sizler en iyiler olarak buraya geldiniz dolayısıyla burada yapılacak müsabakalardan sonra sadece bir sıralama yapılacak ve sizler birer şampiyon olarak buraya geldiğinizi unutmayın” şeklinde konuştu.
Birisi koordinatör Başhakem olmak üzere toplamda 32 Hakemin görevli olduğu müsabakalarda, katılan öğrencilere her iki okul kademesinde icra edilecek oyunlarda ilk 3 dereceye giren öğrencilere de toplam 24 adet madalya ve 24 hediye verildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.