Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakale kariyer günleri konuğu Gazeteci Veysel Polat oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakale kariyer günleri konuğu Gazeteci Veysel Polat oldu

Eğitim

Akçakale şehit astsubay halil kanat anadolu lisesi'nde 2015-2016 eğitim öğretim sezonunda gelenek haline gelmeye başlayan kariyer günlerinin bu haftaki konuğu urfa ve güneydoğu anadolunun duayen gazetecilerinden Veysel Polat'tı.



Öğrencilere hayatından ve geçirmiş olduğu deneyimlerinden çeşitli kesintiler sunan Veysel Polat gazetecilik mesleğinin ve medyanın bir toplumun inşaasında ve bilinçlenmesinde ne kadar önemli olduğunu çarpıcı örneklerle anlattı.

Programın sonunda öğrencilerin elinden plaketini alan veysel polat okulun hayatın ta kendisi olduğunu vurgulayarak bu etkinliklerin öğrencilerin toplumsal hayata uyum sağlamaları açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Programın sonunda okul müdürü Mustafa Şahin ve okul öğretmenlerinden İzzettin Aslan ve Mustafa Yılmaztekin katılımlarından dolayı polat'a teşekkürlerini sundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.