Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ak Parti'de Bayramlaşma
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ak Parti'de Bayramlaşma

Eğitim

Ak Parti Şanlıurfa İl teşkilatının ev sahipliğinde hacıbekir sofrasında yapılan bayramlaşma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Ak Parti MKYK üyesi Mazhar Bağlı İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, vatandaşlar ve partililer katıldı.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'in açılış konuşmasından sonra Bayramlaşmaya katılanlara hitaben Bakan Çelik bir konuşma yaptı. Faruk Çelik, Ak partide bundan böyle bayramlaşma geleneğinin değiştiğini belirterek' Ramazan ayını merhamet, şefkatli olan günler olması gerekirken, maalesef, açlık, terör ve şehit kanının aktığı ayına dönüştüğü bir ay oldu. Bu sorun yaşanıyorsa bilin ki bencillik ve egoizm Dünyada yaşanıyordur” dedi.

Bakan Faruk Çelik, Bayram arifesinde Hakkari’de şehit düşen, Şanlıurfalı Mehmet Topraksürer'in acısını yaşadıklarını belirterek' PKK bu ülkede Kürt orijinli vatandaşları derinden üzmektedir, bu kan durmalıdır dedi.

Partinin bayramlaşma törenine Ak partili Belediye Başkanları, bazı bürokratlar ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.