Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ağrı'daki öğrenci toplulukları ile KYK arasında protokol imzalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ağrı'daki öğrenci toplulukları ile KYK arasında protokol imzalandı

Eğitim

​Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci toplulukları ile Kredi Yurtlar Kurumu Ağrı İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci topluluklarından Bilinçli Gençler Topluluğu, Kritik Analitik Düşünme Topluluğu, Keşşaf Topluluğu, Tarihe Yolculuk Topluluğu ile Kredi Yurtlar Kurumu Ağrı İl Müdürlüğü arasında öğretim elemanları ve üniversite öğrencilerini ilgilendiren önemli bir projeye imza atıldı.

Protokol kapsamında, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan 30 kişilik bir kadro ile Tarih, Edebiyat, İlahiyat, Kritik ve Analitik Düşünme, Helal ve Sağlıklı Gıda ve Siyasal Düşünce başlıkları altında 6 atölye çalışmasının yapılması planlandığı belirtildi.

Projeye göre, Ağrı Ahmed-i Hani erkek öğrenci yurdu seminer salonunda her hafta, farklı konularda farklı konuşmacılar tarafından bir dizi seminer yapılacak.

Ağrı'daki tüm erkek yurtlarından öğrenciler, ilgi alanlarına göre istedikleri atölyeye katılarak farkındalık sahibi olacaklar. Her atölye içinde görev alacak olan 5 öğretim üyesi, öğrencilerin kişisel ve manevi gelişimlerine, sağlıklı düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacaklar. Aralık ayından başlamak üzere gerçekleştirilecek bu faaliyetler 5 hafta boyunca "Farkındalık Atölyeleri" başlığı adı altında devam edecek.

Bilinçli Gençler Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Mehmet Emin Türklü, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.