Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adana'da 'Gençlerle Elele'projesi başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adana'da 'Gençlerle Elele'projesi başladı

Eğitim

Adana'da gençlerin manevi eğitimi ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla "Gençlerle Elele" projesi başlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca hazırlanan “Gençlerle Elele” projesi çerçevesinde “Modern Dünyada Gençlik, Din ve Değerler” konulu seminer verildi.

Seyhan İMKB Fen Lisesinde gerçekleştirilen programda konuşan Seyhan Vaizi Enes Kaleağası, manevi değerler konusuna değindi. Modern dünyada yaşamanın manevi hayata etkisini anlatan Kaleağası, ayrıca sigara, alkol ve kötü alışkanlıklar konusunda da gençleri bilgilendirdi.

Programda söz alan Adana İl Müftüsü Arif Gökce ise, böyle bir programda gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Gökce, bu sorumluluk bilinciyle hareket eden gençliğin manevi donanıma da sahip olması gerektiğini söyledi. Müftü Gökce, okumanın, keşfetmenin, doğru birey ve iyi insan olmanın öneminden bahsetti.

Öğrencilerin merak ettiği konuların sorulduğu bölümde ise Müftü Gökce, manevi değerlere değindi. Kötü alışkanlıklardan kaçınmanın önemini de anlatan Gökce, “Gençlerle Elele” projesi kapsamında seminerlere devam edileceğini sözlerine ekledi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.