Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
67 yaşında torunundan ders almaya başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

67 yaşında torunundan ders almaya başladı

Eğitim

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde torunundan Kur'an dersi alan 67 yaşındaki dedenin öğrenme azmi, bir kez daha öğrenmenin yaşı olmadığını gösterdi.

Viranşehir Kışla Mahallesinde esnaflık yapan 67 yaşındaki Nasih Acet ilerlemiş yaşına rağmen Kuran'ı öğrenmek için kolları sıvadı. Yanında çırak olarak çalışan torunundan elifba öğrenen Nasih Amca okumasını hayli ilerletmiş.


Kuran'ı öğrenmenin yaşı olmadığını ifade eden Acet, "Peygamber efendimiz, beşikten mezara kadar ilim öğreniniz diye buyurmaktadır. Gençliğimizde 12 yıl evimizde imam kalmasına rağmen bize Kur'an öğretmediği gibi teşvik de etmedi. Ben geçen yıllarıma yanıyorum. Şuanda elifbanın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayım. İnşallah yakın bir zamanda Kuran'ı öğrenip düzgün okuyacağım." diye konuştu.

Acet son olarak, "Bütün yaşlıları kabirlerini aydınlatmaları için Kur'an öğrenmeye davet ediyorum." dedi. (Sabri Acet - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.