Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
5 Bin Kişiye Aşure İkram Edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

5 Bin Kişiye Aşure İkram Edildi

Eğitim

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardım Birimi’nce belediye önünde kurulan stantta 5 bin kişiye aşure ikram edildi.

Şair Nabi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mikro Kredi dağıtım töreninin ardından Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, başkan yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen aşure dağıtımında olası bir izdihamın yaşanmaması için Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve polisler belediye önünde güvenlik önlemleri aldı.

Belediye Başkanı Fakıbaba, aşureyi sıraya giren vatandaşlara kendi elleriyle dağıttı. Aşure ikramına en çok çocukların ilgi gösterdiği gözlendi.

Belediye Başkanı Fakıbaba, “Şanlıurfa Belediyesi olarak bu güzel geleneklerimizi ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Aşure Günü milli ve manevi günlerimizden biridir. Bu yüzden Aşure gününü aslına ve ruhuna uygun olarak değerlendirmeye çalıştık. Yüzyıllardır süre gelen bu geleneğin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum” dedi. 

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.