Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
2010 Yılında 9 Park yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

2010 Yılında 9 Park yapıldı

Eğitim

Yeşil bir Viranşehir sloganı ile çalışmalarını sürdürenŞanlıurfa Viranşehir Belediyesi 2010 yılı içerisinde 9 parkın yapımını gerçekleştirdi.

 

Viranşehir Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü çalışmalarına 2010 yılı içerisinde de devam etti. Viranşehir Belediyesi Yeşil bir Viranşehir şiarıyla 2010 yılı içerisinde 39 bin 650 metrekare alanı yeşil alan yaptı. Viranşehir Belediyesi Park-bahçe Müdürü Hıdır Kılıçarslan : Cumhuriyet Mahallesinde Bin 600 ile bin 750 metrekare olmak üzere iki, Hürriyet Mahallesinde 11 bin metrekare olmak üzere bir park, yine Hürriyet Mahallesinde 3 bin 500 metre kare hal pazarı içinde park yaptık. Yeni Şehir Mahallesinde curcup deresi kenarında 8 bin metre kare ile 9 bin 500 metre kare olmak üzere iki park, Bahçelievlerde 500, Kışla Mahallesinde 300 ile 500 metrekare olmak üzere 2 park toplamda 9 yeni park yaptık. park yapım çalışmalarımız şuanda da sürüyor dedi.

 

Amaçlarının Viranşehir´de halkın temiz hava ile nefes alabilecekleri mekanlar yaratmak olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun : Bu yıl önem verdiğimiz çalışmaların başında yine yeşil alan oldu. Yeşil bir Viranşehir yaratmak için çalışmalarımız sürdü. Park-Bahçe Ekiplerimiz ile yeni parklar, yeşil alanlar yaptık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanında yeşil alan çalışmalarımız daima sürecek dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.