Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yol yapım çalışmaları Ahmet Yesevi'den başlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yol yapım çalışmaları Ahmet Yesevi'den başlandı

Dünya

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde açılan yeni yol hatlarının alt yapı çalışmaları ile 19 mahallede kilitli parke yapım çalışmaları başlatıldı.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçede açılan yeni yol hatlarının alt yapı çalışmaları ile 19 mahallede kilitli parke yapım çalışmaları başlatıldı. Kilitli beton parke yapımına 9 Aralık'ta Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlandı. Ahmet Yesevi'deki çalışmaların sona yaklaşmasıyla beraber, yol yapım çalışmaları Devteşti Mahallesi ile süreceği belirtilen çalışmalar, Devteşti Mahallesi'nde yapılaşmanın tamamlandığı sokaklarda üst yapı çalışmalarına gelecek hafta itibariyle başlanacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Fen İşleri Müdürlüğünce açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte ilk olarak stabilize olarak kullanıma açılacak ve ilçedeki trafik ağının genişletilmesi için alt yapısı tamamlanacak mahallelerde yol açma çalışmaları devam edilecek.”denildi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.