Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa'da Suriyeye yardımlar gitmeye devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa'da Suriyeye yardımlar gitmeye devam ediyor

Dünya

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan İnsani Yardım Platformu tarafından iki adet İnsani Yardım TIR’ının Suriye’ye gönderildiği programa katıldı.


Yardım TIR’larının gönderilmesi programında Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e, Genel Sektreter Balamir Gündoğdu ve İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem eşlik etti.

Bir çok yardım malzemesinin yer aldığı yardım TIR’larının önünde açıklama da bulunan İnsanı Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, “Ramazan Ayının içerisinde olmamız münsebetiyle merhamet duygularının kabardığı bir aydayız. Bu gün Suriyeli kardeşlerimize 151 ve 152’inci TIR’ımızı göndereceğiz. Bu çalışmalarımıza ilk günden bu güne Valiyken de Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da hep yanımızdaydı. Kendilerine teşekkürlerimizi ifade ediyorum” dedi.

Hayırsever bir iş adamı tarafından bağışlanan 30 ton gıda yardımının yer aldığı TIR’larla birlikte Suriye’ye 152’inci yardım TIR’ının gönderildiği belirtildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.