Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Uluslararası Şefkat Derneği’nden yeni yardımlar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Uluslararası Şefkat Derneği’nden yeni yardımlar

Dünya

Uluslararası Şefkat Derneği yardım kampanyalarına devam ediyor.

500 ÖĞRENCİYE GİYİM KUPONU Yardıma muhtaç ailelere elini uzatan Uluslararası Şefkat Derneği bu yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Dernek, ‘Kurban Bayramı Giyim Yardımı’ projesi kapsamında başlattığı kampanyada 500 Suriyeli öğrenciye giyim kuponu dağıttı. Suriyeli öğrencilere, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik sonunda hediye giyim kuponları dağıtıldı. Kuponlarla, Türkiye’nin en büyük mağazalar zinciri olan LCW’den ücretsiz olarak kıyafet alabilecek olan öğrenciler yardımları için dernek yetkililerine teşekkür etti.
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Kültür merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Uluslararası Şefkat Derneği Başkanı Mehmet Mazi, dernek olarak yapılan yardım kampanyalarının her geçen gün geliştiğini ve daha çok insana yarım elini uzattıklarını söyledi.
Söz konusu törene katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da, Uluslararası Şefkat Derneği’ni insani çalışmalar konusunda yaptığı güzel faaliyetlerden dolayı kutladı ve belediye olarak bu tür çalışmalara katkı sunmaktan mutlu olacaklarını söyledi.
KAMERUN’A BİN KURAN, 6 KUYU

Ellerinden geldiği kadar söz konusu kampanyalara dernek olarak devam edeceklerini belirten Mazi, son olarak Kamerun’da yaşayan Müslümanlara bin adet Kuran-ı Kerim dağıttıklarını kaydetti. Mehmet Mazi, ayrıca Kamerun’a dernek olarak 6 adet kuyu açtıklarını ve böylelikle Kamerun’da yaşayan yoksulların bir nebze de olsa su sıkıntılarını giderdiklerini sözlerine ekledi. (Sevinç Aktürk/İSTANBUL)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.