Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Türkiye Azerbaycanı arkadan vurdu!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Türkiye Azerbaycanı arkadan vurdu!

Dünya

İşçi Partisi( İP) Genel Başkanı ve hapisteki Ergenekon tutuklusu Doğu Perinçekin oğlu Mehmet Perinçek, Azerbaycan basınına Türkiyeyi şikayet etti.
Ria Novosti- Azerbaycan ajansına konuşan Mehmet Perinçek, Ankaranın Türkiye-Ermenistan müzakereleri sırasında Bakünün arkasında gizli dolaplar çevirdiğini iddia etti. Perinçekin iddiasına göre, Azerbaycan Rus ajanları sayesinde Türkiyenin gizli planlarından haberdar oldu.

Ermenistanla imzalanan protokole değinen Perinçek, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri çerçevesinde özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Ermenistanla imzaladığı protokolü ele almak lazım. ABDnin bölgesel planları çerçevesinde Washingtonun baskısıyla imzalanan protokol, Türkiyenin ulusal çıkarına ciddi zarar verecek. Belge Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine de zarar verdi iddiasında bulundu.

Oğul Perinçeke göre Ankara, Ermenistanla yaptığı gizli görüşmeler hususunda Baküye bilgi vermedi. Perinçek, Dolayısıyla, maalesef Azerbaycan arkasındaki gizli oyunları Rus ajanları sayesinde öğrendi. Gizli görüşmelerin üstü açıldığında ise üst düzey Türk bürokratlarının Baküye, Biz yıllardır üzerimizde yük olan Kıbrıs sorunundan kurtulduk. Siz de Karabağı verin, kurtulun. dediklerini iddia etti.

AZERİ BAYRAĞI STADA SOKULMADI

Ankara ve Bakü arasındaki ilişkilerde güven sorunu olduğunu illeri süren Perinçek, Ankara ve Bakü arasındaki ilişkilerinde güvenin üzerini örten gölge Türkiye-Ermenistan protokolünün imzalanmasıyla daha da koyu bir renk aldı. Belge Yukarı Karabağ ihtilafının çözümününe hiç katkı sağlamıyor. Türkiye -Ermenistan futbol karşılaşmasında Azeri bayrağının sahaya sokulmasının yasaklanması, bu protokolün gerçek yüzünü göstermek bakımından ilginç. Bu oyunu bozmak lazım. Bunu sözle değil, eylemle yapmak mümkün. İlk adım ise, Türkiyenin bu protokolü iptal ettiğini açıklaması lazım ifadesini kullandı.

BU HABERCİLER TÜRKİYEYİ KUŞATTI
BU SİTE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKU
BU SORULARIN CEVABINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.