Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sri Lanka’daki Terör Saldırılarına Şanlıurfa'dan tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sri Lanka’daki Terör Saldırılarına Şanlıurfa'dan tepki

Dünya

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Sri Lanka’da kilise ve otellere yapılan terör saldırılarını kınadı.

 Sri Lanka’da kilise ve otellere yapılan terör saldırılarını dünya tepki gösterirken Şanlıurfa en düzeyden tepki gösterdi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Sri Lanka’da kilise ve otellere yapılan terör saldırılarını kınadı.

Erin, yaptığı paylaşımda, “‘Sri Lanka’da Paskalya Bayramı’nda gerçekleştirilen terör saldırılarını şiddetle lanetliyor, tüm insanlığı hedef alan bu saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve #SriLanka halkına başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Beyazgül ise: Sri Lanka’da Paskalya Bayramı sırasında düzenlenen hain terör saldırılarını kınıyor, #SriLanka halkına başsağlığı diliyorum." dedi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.