Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Savaş bölgelerinde kurban dağıttılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Savaş bölgelerinde kurban dağıttılar

Dünya

İMKANDER; Suriye, Gazze ve Çeçenistan sınırındaki Pankisi Vadisinde kurban keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 Savaş ve işgaller sebebiyle ülkelerini terk etmiş muhacirlere yaptığı yardımlarla tanınan İMKANDER, savaş bölgelerine ekipler göndererek bu bölgelerde kurban kesimi yaptı. 

İMKANDER, Suriye'nin Halep ve İdlib kentlerinde evlerinin yıkıntıları üzerinde derme çatma çadırlarda yaşamaya çalışan halka kurban eti ulaştırdı. Ekiplerin bir diğer adresi ise Çeçenistan sınırındaki Pankisi Vadisi oldu.

Bu bölgede Rusya'nın ve Kadirov milislerinin saldırılarından kaçarak Pankisi Vadisi'ne yaşamaya çalışan 10 bin Çeçen mülteciye bulunuyor. Dernek kurban kesimini bu bölgede yapıp Çeçen müslümanlara dağıttı.

Dernek, Gazze'de ise partner kuruluşlarla ortak çalışmalar yaparak bundan sonraki senelerde de Gazze, Ramallah ve Kudüs'te faaliyetlerde bulunacağını açıkladı.

Genel olarak kesilen kurbanlar, içlerinde yetimlerin yaşadığı ve yetişkin erkeğin bulunmadığı evlere 15 kilogram, diğer tüm ihtiyaç sahipleri içinse 4 kilogramlık paketler halinde dağıtıldı. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.