Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'ya havan topu düştü: 8 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'ya havan topu düştü: 8 yaralı

Dünya

IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmada Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Alanyurt (Zehvan) mahallesine düşen havan mermisi 8 kişiyi yaralandı.

Suriye’de IŞİD ile YPG arasında çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı belirtilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Alanyurt (Zehvan) mahallesindeki bir eve isabet etmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmalarda nedeniyle ayrıca Özgören (Şeman) Mahallesinde 4 havan topunun boş alanlara isabet ettiği ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, çatışmaların yaşandığı bölgeden atıldığı havan mermisi Suruç'a bağlı Alanyurt Mahallesi'ndeki bir eve düştü. Havan mermisinin eve isabet etmesi sonucu Yaralanan 8 kişi, özel araçlarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Alanyurt (Zehvan) ve Özgören (Şeman) Mahallelerinin, düşen havan mermilerinden sonra tamamen boşaltıldığı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile PYD arasında çatışmalar halen devam ederken çatışma ve top sesleri Suruç ilçe merkezinden de duyulabiliyor. (Mehmet Aslan-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.