Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın, bakın ne sözü verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın, bakın ne sözü verdi

Dünya

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, takımı PTT 1. Lig'den düşüşrmemek için Şanlıurfalılara söz verdiğini belirtti.

Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan ancak ligin altına demirleyen Şanlıurfaspor'da teknik direktör Yugay Kerimoğlu yerine göreve başlayan Erhan Altın, ilk galibiyetinin ardından iddialı konuştu.

Sosyal medya hesabından açıklamay yapan Altın: "Şanlıurfa halkına takımı ligde tutacağıma dair bir söz verdim. O sözü yerine getirirsem dünyada benden daha mutlu kimse olmaz. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Oyunculardaki cevheri biliyorum ve onlarla sürekli konuşuyorum. Futbol 3 neticeli bir oyun. Çok şükür oyuncularımdan geri dönüşler almayı başardık. Hatalarımızı da aza indirmeye çalıştık" dedi.

Ligde bitime 2 hafta kalan Elazığspor ile karşılaşacakl olan sarı yeşilli ekip, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

Haber: Ali Aslan / www.ballikligol.com 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.