Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfalı Minik Öğrencilerinden Suriye’ye Yardım Eli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfalı Minik Öğrencilerinden Suriye’ye Yardım Eli

Dünya

Açlık, sefalet, yoksulluk, çaresizlik içinde bir insanlık dramı yaşayan komşu Suriye'ye, Rasime Polat İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden yardım eli uzatıldı.

Kış şartlarının ağır bastığı, havaların buz gibi olduğu günlerde aç, susuz yaşlılar ve bebekler yürekleri burkuyor komşu ülkede. Hasta olanlara ilaç beklemektedir, tir tir titreyen halkın battaniye beklediği ortamlar hâkim her tarafta.

Tüm bu şartlar göz önüne getirilerek kendileri küçük yürekleri büyük çocuklarımız yardım kampanyasını başlatarak Suriyeli çocuklara ve ailelerine ihtiyaç malzemelerinitoplayıp, gönderdiler.

Rasime Polat İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Kaska, “Kültürümüzde yardımlaşma ve dayanışma önemli bir yer kaplamaktadır. Bunu hem çocuklarımıza hem de tüm dünyaya tekrar hatırlatmak için okul olarak öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte küçük de olsa bir yardım kampanyasını başlattık. Bu mevsimde acil ihtiyaç duyulan malzemelerin toplandığı paketleri ilgili yere ulaştırdık. Yaptığımız küçük ama önemli bir çaba olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bir nebze de olsa dertlere derman olmuşuzdur. Bir an önce oradaki acıların sona ermesi, hayatın normale dönmesini temenni ediyoruz. “dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.