Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa'daki bir camide uyuşturucu madde kullanılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa'daki bir camide uyuşturucu madde kullanılıyor

Dünya

Şanlıurfa'da bir camide uyuşturucu kullanıldığı tespit edildi. Bu durumun uyuşturucu kullanımının endişe verici boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 Toplum içerisinde uyuşturucu madde kullanımı gün be gün artıyor. Madde bağımlılığı yaşının 9 a indiği günümüzde artık alınan önlemlerde etkili olmuyor. Uyuşturucu kullanımının her gecen gün arttığı toplumumuzda gençlerin daha fazla uyuşturucu kullanması ise toplumun nereye gittiğini düşündürtüyor.

 Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Hasaneyn Camisinde uyuşturucu madde kullanan gençler, camide kullandıkları bali poşetlerini cami tuvaletini içerisine atıyorlar. Camide ki ibriklerin üzerine oturarak karşılıklı bali kullanan madde bağımlıları daha sonra hiçbir şey olmamış gibi camiden ayrılıyorlar.

Bu durumdan şikâyetçi olan cami cemaati, yetkililerin bu duruma biran önce el atılması gerektiğini belirtiler. (Mustafa Bikeç-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.